Technikai támogatás

A technikai támogatás weboldal készítés, webáruház készítés, illetve webáruház bérlés során több front oldalon látható, illetve további jelentős mennyiségű technikai háttér rendelkezésreállásával alkot egy teljes egészet, amely tulajdonképpen a weboldal létét, azaz interenetes megjelenését biztosítja. Oldalunkat tovább olvasva erről adunk ízelítőt a teljesség igénye nélkül.

Elkészült a weboldala, vagy webáruháza? Az Ön által elvárt formában, és tökéletesen működik, konvertál, ügyfeleket generál, tehát hatékonyan végzi a dolgát, ahogyan azt Ön megálmodta. Szeretné, ha így is maradna? A weboldala, webáruháza folyamatos hatékonyságáról ugyanúgy gondoskodnia kell, mint bármely más üzleti eszközéről. Ne aggódjon, hiszen ebben is a segítségére vagyunk. Ezen szolgáltatásunk igénybevételével az Ön weboldala, webáruháza biztonságban lehet, hiszen számos oldalról a technikai hátterünk segítségével biztosítjuk weboldala, webáruháza rendelkezésreállását és további számos olyan funkciót, amelyek léte fontos ahhoz, hogy weboldala és a webáruháza továbbra is azt tegye ami a dolga.

 

Technikai támogatás weboldal és webáruház készítés, vagy bérlés esetén


 

 

Ügyfélszolgálat - Hibaelhárítás

Ügyfélszolgálatunk egyedi bánásmóddal, igény esetén közvetlen hanngvétellel próbálja ügyfeleink részére a rugalmas és könnyed kapcsolatfelvételt és kommunikációt biztosítani. Ügyfélszolgálatunk telefonon, online és személyesen érhető el. A leggyorsabban online formában tudja velünk felvenni a kapcsolatot. Bármely kapcsolati módot választja, Ön biztos lehet abban, hogy kérdését megválaszoljuk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy segíthessünk a problémájára megoldást találni. 

Amennyiben már meglévő szolgáltatása van nálunk, és bármely esetben, időben hibát észlel és azt bejelenti felénk, a hibaelhárítást azonnal megkezdjük. A hibabejelentés leggyorsabb módja az online kapcsolat felvétel, amelyet ide kattintva tud intézni.

Gyors, kényelmes, személyes!

 

 

A domain név

A domain név megléte nagyon fontos, enélkül a weboldalát, vagy webáruházát a látogatók nem fogják tudni elérni. A domain név egyben márkanév is, nagyon fontos, hogy könnyen azonosítható legyen, kapcsolódjon a cég nevéhez, a cég tevékenységéhez, ezen felül fontos, hogy jól hangozzon, könnyen megjegyezhető legyen. Az ideális domain név kiválasztásában az Ön segítségére van az online domain kereső felületünk, ahol megtalálhatja a megfelelő domain nevet és meg is rendelheti tőlünk annak beregisztrálását. A domain név keresését ide kattintva tudja elindítani.

A megfelelő domain név kiválasztásában segítünk Önnek.

 

Háttértechnika rendelkezésreállása 

Mint az már az Ön számára is bizonyára ismeretes, cégünk teljes szolgáltatási platformot biztosít Önnek, ami azt jelenti, hogy ami a weboldala, webáruháza internetes eléréséhez, annak fenntartásához szükséges (webtárhely, domain név, ssl tanúsítvány, stb.), mindent egy kézből megkap tőlünk. Így Önnek nem kell további szolgáltatókat keresni, és szerződni a kiegészítő szolgáltatások igénybevételéhez. Mi minden szolgáltatást biztosítunk az Ön részére, ami az internetes jelenléthez kell, ide értve a technikai háttérünk az Ön rendelkezésére áll.

Minden egy kézben - fejlesztés és technikai háttér, ezt nyújtja az ECOfield.

 

Tartalom kezelés

A siekeres weboldal-webáruház léte több pillérre támaszkodik, azaz sok minden kell ahhoz, hogy az Ön weboldala, vagy webáruháza hatékony, sikeres és egyben bevételt termelő legyen, azaz elérje mindazon célokat, amiért a weboldala, vagy webáruháza létrejött. Ennek részleteiről ide kattintva olvashat a weboldalunkon. Weboldala sikerességének egyik fontos eleme a jól megírt tartalom, rövid, hiányos, vagy nem az adott témáról szóló tartalmi oldal nem tudja a kívánt hatást elérni. Természetesen az Ön segítségére tudunk lenni a megfelelő tartalom megírásában. A tartalom megírása, annak folyamatos kezelése, frissítése a Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk igénybevételével elérhető, amelynek részleteiről ide kattintva tud olvasni.

A jól megírt tartalom, ékköve a weboldalnak, biztosítja a sikerhez vezető utat!

 

SSL tanúsítvány a biztonságos weboldalért - SSL tanúsítvány jelentése, mire jó a HTTPS protokol?

Az SSL tanúsítvány a Secure Socket Layer angol szavakból származtatott mozaikszó, ami egy olyan technológiát biztosít, hogy biztonságos kapcsolatot tud létrehozni az interneten z Ön számítógépe és az éppen böngészett internetes oldalt kiszolgáló számítógép között, azaz 2 számítógép közötti adatbiztonsági kapcsolatért felelős. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a számítógépek közötti adatforgalom titkosításra kerül, így harmadik fél nem tud hozzáférni a küldött é fogadott adatokhoz, csak titkosított formában. Az SSL tanúsítvány, illetve a https protokoll ennél fogva a biztonságot növeli és ez a weboldalak, webáruházak esetében elengedhetetlenül szükséges, hiszen számos érzékeny adatokat kezelnek a webáruházak, vagy weboldalak.

A megfelelő szintű tanúsítvány beszerzésében segítünk Önnek!

 

© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH