• ECOfield TECH Webtechnológiai és Informatikai Szolgáltatások

Egyedi webáruház készítés

Amennyiben a webáruház készítés összefoglaló oldalon lévő információkon túl továbbiakat szeretne olvasni, úgy javasoljuk elolvasni az alábbi oldalunk további információit - bízva abban, hogy így már elegendő információt fog tőlünk kapni ahhoz, az eddigi elképzeléseit a leendő webáruházával kapcsolatosan bővítsük, mindezen felül pedig belekezdjen a megvalósítási fázisba, amelynek első lépése az ajánlatkérés tőlünk, amelyet ide kattintva megtehet.

 

Mitől függenek az egyedi webáruház készítés árai?

 

Az egyedi webáruház készítés árai nagyon sok mindentől függenek. Általában a témához kevésbé értő személyek laikus módon úgy gondolják, hogy árajánlatkérés esetén elegendő csak annyit megjelölnie az ajánlatkérésben, hogy webáruházat szeretne készíttetni és már meg is tudjuk adni az egyedi árajánlatot. Hát ez nem így működik!

Egy egyedi webáruház készítés is igen bonyolult és összetett folyatokból áll össze egy egésszé. A problémák általában ott kezdődnek, ha valami mégsem úgy néz ki a webáruházban, vagy a webáruház nem úgy működik, ahogyan azt Ön elképzelte. Ezért nagyon fontos és sokkal költséghatékonyabb módszer lehet az, ha Ön ránk bízza a a webáruház elkészítését.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy az elkészülő webáruház keresőoptimalizálási szempontból milyen helyezést ér majd el az internetes keresők találati listáján és maga a webáruház látogatókat és ezáltal további bevételeket is tud-e termelni Önnek. Ezen felül a webáruház biztonsági szektorát sem szabad figyelmen kívül hagyni, amely komoly IT-Security területen megszerzett szakmai felkészültésget igényel, természetesen mindezzel Mi rendelkezünk. Ezt Mi mind tudjuk Önnek 100%-os garanciával biztosítani, így megnyugodhat, nálunk jó helyen jár!

 

 
 

 

Egyedi webáruház készítés

 

Sok tapasztalattal a hátunk mögött szükség esetén rövid határidővel és kedvező díjon vállaljuk egyedi webáruházának elkészítését. A webáruház elkészítése esetén Önek csak egyszer kell kifizetnie a fejlesztési díjat, nincs havidíja, mivel nem bérelt webáruház, nincsenek további nem várt költségek, viszont számolni kell a webtárhely bérlés, vagy dedikált szerver bérlés, illetve esetleg szerver bérlés esetén, a szerver üzemeltetés költségével, azaz a rendszergazdai költséggel.

Az egyedi webáruház készítés legnagyobb előnye, hogy a webáruház rendszer csak olyan funkciókat tartalmaz, amelyet Ön megrendelt tőlünk, illetve alapértelmezésben része a webáruház rendszernek. Az egyedi webáruház készítés miatt viszont általában magasabb a fejlesztési költség, mint egy kész webáruház rendszer megvásárlása. Ezen felül Önnek számolnia kell az esetleges hosszabb fejlesztési idővel.

Amennyiben mégis egyedi webáruház készítés mellett dönt, az árajánlat kérésekor néhány fontos infromációt kérünk be Öntől, amelyeket megadva már némileg részletesebb elképzelésünk lesz az Ön elvárásairól.

Részletes árajánlatunkat amikor megküldjük Önnek és Ön azt elfogadja, valamint megrendeli szolgáltatásunkat, akkor Ön a fejlesztés során folyamatosan nyomon követheti a fejlesztési folyamatot, így ellenőrizheti illetve kipróbálhatja a megrendelt webáruház fejlesztés funkcióit. Miután az elkészült webáruház megfelel az elképzeléseinek, akkor a kész webáruházat telepítjük Önnek, a megrendelésben szerepelt verzióban.

Egyedi webáruház készítés előnyei

 • Csak olyan funkciókat tartalmaz, amelyet Ön megrendel tőlünk
 • Egyszer kell fejlesztési díjat fizetnie, nincs havidíj szemben a bérelt webáruházakkal
 • A szoftverre örökös használati jogot szerez, részletek ide kattintva

Egyedi webáruház készítés hátrányai

 • Az egyedi fejlesztés miatt többe kerül, mint egy kész webáruház rendszer megvásárlása, vagy a bérelt webáruház
 • A projekt nagyságától függően hosszabb fejlesztési idővel is kell számolnia
 • A webáruház üzemeltetéséhez még webtárhelyet, vagy szervert kell bérelni és utóbbit még üzemeltetni is

 

Általánosságban elmondható, hogy már 590.000 Ft-tól, kezdődik az egyedi webáruház fejlesztési költsége, amely aszerint növekszik, hogy Ön milyen egyéb funkciókat, és igényeket kér megvalósítani tőlünk.

 

 

Mielőtt megbízást ad a webáruház elkészítésére, megtekintheti a webáruház rendszert vezérlő motor alapverzióját. Így lehetősége van megismerni az általunk készített webáruház adminisztrációs felületét is.

 • A bemutató webáruház rendszert egy általunk megadott webcímen érheti el, amelyhez hozzáférést biztosítunk Önnek.
 • Tesztelheti a termékek felvitelét, termék kategóriák létrehozását, kezelését
 • Feltölthet termékeket, hozzátartozó leírással és fotókkal
 • Készíthet próba megrendeléseket
 • Létrehozhat tartalmi oldalakat és azokat menürendszerbe építheti

Így a fejlesztési folyamat végére jelentős tapasztalatot szerezhet a webáruház kezelésében. Bármilyen kérdése adódna tesztelés közben, ügyfélszolgálatunkat elérheti ide kattintva, valamint telefonon a +(36) 20 339-2360 számon és szívesen segítünk Önnek.

 

Ha árajánlatunkat az Ön számára megfelelőnek találja, elkészítjük Önnek a webáruházat az alábbiak szerint.

 • Először regisztráljuk a választott Domain nevét, ide kattintva ellenőrizheti a domain foglaltságát.
 • A webáruház fejlesztése akkor kezdjük meg, miután megkaptunk Öntől minden a webáruházára vonatkozó igényét és a kapcsolódó információkat.
 • Először kialakítjuk a dizájnt, a színvilágot elképzelései szerint, így látványtervet készítünk Önnek.
 • Ha igényli, akkor felépítünk egy minta termékstruktúrát, valamint egy minta fő- és információs menürendszert.
 • Beállítjuk a speciális tulajdonságokat, mint például: méretek, színek, egyéb termék opciók, stb., amit majd hozzárendelhet termékeihez, ha szükségessé válik.
 • Továbbá a kapott információk alapján beállítjuk a szállítás és fizetési opciókat, külön igény esetén Készletkezelő rendszert is tudunk integrálni (külön díjért)
 • A főoldalt beállítjuk, hogy megjelenjenek a Legfrisebb termékek, Kiemelt termékek, illetve a menürendszer
 • Elvégezzük a kiegészítő opciók, funkciók fejlesztését, integrálását
 • Teszteljük a fejlesztés eddigi folyamatait, felhazsnálói oldalról, technikai oldalról
 • Átadjunk Önnek a webáruházat tesztelési céllal
 • Kétoldali tesztelést követően átadjuk az elkészült webáruházát
 • Megkezdődhet a termékek és egyéb információs tartalmak feltöltése
 • Megtörténik a webáruház élesítése

© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH