Elégedetlen a webáruházával?

Költöztesse át a webáruházát az ECOfield -hoz, hogy az ADENDA WebShop rendszert használva egy modern, problémamentes, kereskedelmi funkciókban gazdag és jól használható webáruháza legyen!

 

Mit nyújthat Önnek az ADENDA WebShop webáruház rendszere?

Általánosságban elmondható, hogy szinte ugyanazon funkciókat elérheti a webáruház rendszerünkben, mint amelyeket, bármely más szolgáltató is kínálna Önnek. Azonban a kiemelkedő szolgáltatásaink mellett amelyet amit egyedülállóan végzünk, hogy közvetlen kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, kiemelt ügyfélkezelést végzünk, folyamatosan elérhetőek vagyunk számukra, megértjük a problémájukat, szót tudunk érteni egymással és nagyon gyorsan tudunk intézkedni, ha valamely problémáját ügyfelünknek meg kell oldanunk.

Persze könnyű ezt szavakban itt leírni, hiszen bárki értékelheti magát ugyanígy, ez kétségtelen. Azonban részünkről sem babra megy a játék, komoly tudás és több mint 2 évtized van már mögöttünk, nagyon minimális ügyfél vesztéssel, ez azért elmond valamit.

 

Amennyiben szeretne részleteket olvasni az ADENDA WebShop funkcióiról, akkor azt ide kattintva megtekintheti.

 

Mit nyújthat Önnek az ADENDA WebShop webáruház rendszere?

 

Webáruház költöztetés? Segítünk Önnek az átköltöztetésben

Termékadatbázisa teljes átköltöztetésében, annak jelenlegi struktúrájának megtartásával segítünk Önnek, hogy ne okozzon gondot a webáruház beindítása nálunk.

 

Keresőoptimalizáltság megőrzése

Az ECOfield technológiai hátterének köszönhetően Önnél is már a kezdeteknél arra törekszünk, hogy webáruháza a szükséges mértékben keresőoptimalizált legyen. A webáruház rendszerünk hozzáférést biztosít Önnek a keresőoptimalizáltság szempontjából fontos paraméterek szerkesztéséhez, így a tudása alapján tovább optimalizálhatja a webáruházát, vagy igényelheti tőlünk a webáruháza keresőoptimalizáltságának fejlesztését.

 

Zökkenőmentes költöztetés

A vásárlói adatokat természetesen titkosítva, a lehető legnagyobb biztonságban migráljuk át az új webáruházába, így nagy figyelmet fordítva az adatvédelmi előírásokra is.

 

Összehangolt hibamentes rendszer

Nem kell többé szenvednie frissítésekkel és összeakadó, nem működő bővítményekkel. Az Önnek beüzemelésre kerülő ADENDA WebShop egy összehangolt rendszer, amelyben a frissítéseket Mi központilag automatizálva elvégezzük, a kiegészítő alkalmazások pedig problémamentesem símulnak a webáruházához.

 

Igényes modern megjelenés

Az ADENDA WebShop minden lehetőséget megad Önnek ahhoz, hogy a lehető legmodernebb dizájnnal jelenítse meg webáruházát. Válasszon a dizájn sablonok közül, vagy szabja teljes mértékben testre a webuházát a saját ízlése alapján, illetve ha mindez nehézséget okoz Önnek, akkor kérjen tőlünk segítséget és minden idevonatkozó igényét megoldunk Ön helyett!

 

Legjobb helyre kerül az online kereskedelme

Kiemelkedő tapasztalattal, szervereink 99,9%-os rendelkezésre állási idővel, komplett technikai ügyfélszolgálattal segítjük Önt abban, hogy webáruháza zökkenőmentesen és hatékonyan működjön.Hogy zajlik az áthozatal folyamata?Megrendelés, kapcsolatfelvétel, elbírálás

Ön megrendeli tőlünk a szolgáltatást, majd annak megérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, a jelenlegi webáruházát szerkezetileg is átvizsgáljuk. A webáruháza átvizsgálása után megbeszéljük Önnel a szolgáltatásunkhoz kapcsolódó részleteket, ide értve a szolgálatásunk díját is. 

Migrálás

Amennyiben tudjuk vállalni a migrálást, akkor az Ön döntését követően elindítjuk a folyamatokat. Technikailag ez akár 2 munkanapon belül meg is valósítható, mindezt úgy, hogy a webáruháza egészen az átköltözésig elérhető marad. Átköltözéskor max. néhány óra kieséssel kell számolnia. 

Ellenőrzés

Mielőtt lezárnánk a migrációs folyamatot, az új webáruházát kulcsrakész állapotban Önnel közösen leellenőrizzük. Ezt követően pedig már élvezheti az új webáruháza által nyújtott előnyöket!

Költöztesse át webáruházát Magyarország egyik legjobb e-kereskedelmi webáruház rendszerére, illetve bízza az oroszlán részeket technikai csapatunkra és emelje vállalkozását egy magasabb szintre!

 

Ha a lenti megrendelés gombra kattint, akkor az online megrendelői felületen kérjük figyeljen arra oda, hogy a "Domain választása a szolgáltatáshoz" űrlapon a "Átregisztrálom Önökhöz a domain nevemet jelenlegi regisztrátortól" opciót válassza ki és így rendelje meg a szolgáltatásunkat.

 

MEGRENDELEM


© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH