OpenCart alapú webáruház bérlés

A webáruház bérlés szolgáltatói ágazatában megannyi bérleti lehetőség kínálkozik, kétségtelenül jó elgondolások is megtalálhatóak. Most nem célunk a szolgáltatók kínálatait minősíteni pro/kontra, hanem inkább arra szeretnénk rávilágítani, hogy a webáruház indítás az ebben a témában gondolkodó vállalkozásoknak milyen általános kérdéseket és problémákat vetnek fel, és itt most nem a jogi háttér, illetve a különböző törvényi szabályozásoknak való megfelelésre gondolunk. Hanem nemes egyszerűséggel megfogalmazva, az általános többség.

A webáruház bérlés során fontos az ügyfél elégedettség

Aki jellemzően webáruházat indít, illetve webáruház indításában gondolkodik, a nagy számok törvénye alapján ismerve a piacot a legfontosabb a webáruház relatíve gyors elindításának lehetősége (nem azonnal percekben mérve), a webáruház rendelkezzen azon funkciókkal, amelyek az online kereskedelemhez alapvetően szükségesek. Ne legyen a webáruház vásárlói felülete és adminisztrációs felülete sem túl bonyolítva, azaz feltétlenül feleljen meg az idevonatkozó általános ergonómiai szabályoknak. Illetve legyen a teljes webáruház rendszer könnyen átlátható és kezelhető, mentes mindenféle csicsától.

Mindezeken felül kiemelten fontos, hogy Ön érezze, a webáruház bérlést kínáló szolgáltató nem csak egy terméket, egy szolgáltatást ad el Önnek, hanem ott van folyamatosan a háttérben, hogy az "Ön kezét fogja", a technikai kérdésekben, megoldásokban mindig készen álljon és segítsen. 

 

Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor könnyű a szolgáltató kiválasztása.

 

Éppen ezért, és függetlenül attól, hogy nekünk mint szolgáltatónak is szintén többféle kínálatunk van a webáruház bérlésre, azonban, hogy a fenti céloknak és egyben a fentiekben érintett ügyfeleinknek is maradéktalanul megfelelhessünk, kínálatunkban szerepel az Open Cart webáruház rendszere, mint bérleti konstrukció. A webáruház bérlésen felül a járulékos és egyben fontos technikai hátteret is biztosítjuk ügyfeleink számára, azaz a szükséges webtárhelyet, a szükséges domain nevet (kezdetben akár aldomain használatával), a szükséges technikai webáruház felügyeletet, a szükséges technikai adminisztrátort, aki segít a webáruház kezelésében, tartalom és termék feltöltésben, igény esetén 24/7 formában biztosítjuk a webáruház háttérbeni technikai menedszelését.

opencart webáruház bérlés

 

Tehát amiben feltétlenül számíthat ránk

 1. A webáruház gyors elindítása, legkésőbb 24 órán belül
 2. Online kereskedelemhez szükséges webáruház funkciók
 3. Átlátható és ergonómikus vásárlói és adminisztráció felület
 4. Folyamatos technikai háttértámogatás, dedikált technikus

 

 

Azonosítsa igényeit még mielőtt választ!

Amennyiben nagyon alacsony költségvetéssel szeretne webáruházat indítani, akkor az OpenCart alapú webáruházunk bérlése megfelelő választás Önnek.

 • Webáruházának mérete a termékek számát tekintve?
 • Milyen költségkeret áll az Ön rendelkezésére?
 • Van technikai tudása a webáruház kezeléséhez, üzemeltetéséhez?
 • Vannak egyedi igényei a webáruház funkcióival kapcsolatban?
 • Milyen szoftvereket (pl számlázó, raktárkészlet kezelő) lehet integrálni hozzá
 • Könnyű, felhasználó barát adminisztrációs és vásárlói felület
 • Bővítési lehetőségek, váltás további színvonalas webáruház rendszerre

 

Profibb megoldást keres?

Válasszon ide kattintva további kínálatainkból

 open cart webáruhaz bérlése profibb megoldás

 

OpenCart webáruház csomag

OpenCart alapú webáruház bérlés Önnek

* Az OpenCart webáruház bérlés csomag megrendelésekor 30 napig díjmentesen bérelheti a webáruházat, a díjfizetés a 31. napon indul el. Ennek értelmében, ha a szolgáltatást a 30. napon túl is szeretné igénybevenni, akkor a szolgáltatási csomag díjnak legkésőbb a 30. nap leteltéig meg kell érkeznie hozzánk. Ellenkező esetben a szolgáltatás felfüggesztésre kerül, de még visszaállítható állapotban marad. A 40. nap elteltével azonban a szolgáltatás megszüntetésre kerül és a beállított adatok véglegesen törlésre kerülnek. A szolgáltatáshoz díjmentesen beregisztráltatunk 1db .hu végződésű domain nevet, amelyet a webáruház díjfizetési rendezettségét követően tudunk regisztrálni és aktíválni.

A díjmentes 30 napos időszak alatt aldomain kerül beállításra a webáruházhoz az alábbi formátumban, ahol a "valasztottnev" helyett Ön határozhat meg nevet. (http://valasztottnev.ardooshop.com).


© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH