Flex Admin

Webáruház bérlés

Már 2990 Ft-tól /hónap


Komplett és teljesértékű webáruházat bérelhet a hozzákapcsolódó szolgáltatási csomagokkal együtt.

Béreljen webáruházat kedvező költségek mellett, kötöttségek nélkül. Webáruház bérlés szolgáltatásunkat perceken belül megrendelheti online ide kattintva.

Image
Amit tartalmaz:

1 GB tárhely kapacitás

Korlátlan termékfeltöltés

Mobilra optimalizált webáruház

Minden alapvető funkció

100% SEO barát

Tömeges termék feltöltés

Kuponok, akciók

Intelligens termékajánlás

Online fizetési lehetőségek

Image
A BASIC csomagon felül:

5 GB tárhely kapacitás

Hírlevélküldő rendszer

Bankártyás fizetés, PayPal

Ügyfélnyilvántartás

Visszárú kezelés

Email Marketing

Hűség program

Facebook kapcsolat

Image
A BUSINESS csomagon felül:

10 GB tárhely kapacitás

Promóció kezelés

Vásárlói vélemény kezelés

Webáruház dizájn sablonok

Email sablonok kezelése

Többnyelvű elérhetőség

Intelligens termékajánlás

Termékajánló modul

Többszintű raktárkészlet kezelés

Image
Nagy látogatottságú webáruház bérléséhez külön szereveren elhelyezett webáruház a jó megoldás, ha szeretné élvezni a dedikált szerverek előnyeit, de nem szeretne annyit költeni rá.

A PREMIUM webáruház teljes funkcionalitású és egyedi igények szerint konfigurálható. Ha mégerősebb konfigurációt szeretne, akkor kattintson lentebb az "Egyedi ajánlatot kérek" gombra.

Ha Ön komolyan gondolja...

Akkor Mi segítünk Önnek a webáruházát elindítani, beüzemelni. 

Mik azok az alapvető tényezők, amelyekben a segítségünkre lehet szüksége?

 • kialakítani a webáruháza termékcsoport struktúráját,
 • feltölteni a termékeit, és hozzákapcsolódó infromációkat,
 • feltölteni a termékeinek különféle variációit, azok információit,
 • beállítani a különböző fizetési és szállítási lehetőségeket (szolgáltatási csomag függő),
 • beállítani a keresőoptimalizálást (opcionálisan igényelhető)
 • beállítani a webáruháza egyedi dizájn kinézetét, 


Illetve minden más, ami menetközben az Ön számára kiderül, számíthat a segítségünkre!


Egyedi webáruház bérlés, amelyet bármilyen irányba tovább tudunk fejleszteni Önnek

A webáruház bérlés már alapból is rengeteg hasznos és szükséges funkciót kínál Önnek. Azonban ha ezek mégsem lennének elegendőek Önnek, akkor egyedileg bizonyos kiegészítő fejlesztéseket el tudunk végezni a webáruházán. Az ilyen jellegű fejlesztések a webáruház bérleti díjáét nem emelik, azonban egyszeri díjat számolunk fel.


Webáruház bérléssel kapcsolatos alapvető tudnivalók

A webáruház bérlés esetén nem kell leszerződnie és nincs hűségidő.

A webáruházát a bérlési időszakban bármikor megszüntetheti, vagy bármikor meg is vásárolhatja. Ön dönthet teljesen szabadon. 

Nincs menü, kategória, termék feltöltési, vagy bármilyen mennyiségi korlátozás egyik webáruház bérlés csomagban sem. A webáruházát a választható funkciók segítségével Ön tetszés szerint kialakíthatja, illetve segítünk annak kialakításában. A webáruházban található funkciókról itt olvashat bővebben: Webáruház funkciók


Webáruház bérlés egyedi domain névvel

A bérelt webáruházat igény esetén Ön saját domain név alatt üzemeltetheti (pl. www.webaruhazamneve.hu) Ezt megrendeléskor tudja felénk jelezni. Amennyiben nagyobb vásárlói látogatottságra számít, úgy lehetősége van a Premium webáruház csomag megrendelésével egyedi dedikált VPS szerverrel igényelni a webáruház bérlés szolgáltatásunkat.

 

TUDTA Ön?

 • ECOfield szolgáltatásai kockázat mentesek, kötelezettség nélkül nyithat webáruházat!
 • 30 napig teljesen ingyen kipróbálhatja a webáruház rendszerünket
 • Nincsenek rejtett költségek, felejtse el a tanfolyamokat, hogy a webáruház kezelését megtanulja, segítünk Önnek webáruházát beindítani!
 • Basic alapcsomag önmagában is jó választás a kezdetekre, hiszen kedvező ára és bővíthetősége miatt ár/érték arányban verhetetlen.
 • A legtöbb szolgáltatóval ellentétben nem kényszerítjük Önt a drágább webáruház csomag bérlésére ahhoz, hogy érték/tudás növelt webáruháza legyen
 • Minél hosszabb díjfizetési ciklust választ, a kedvezmény mértéke is annál nagyobb mértéket ad!
 • Ha próbaidőszakot indít és a próbaidőszak alatt, vagy annak lejártáig előfizet, akkor az adatai a webáruházban megmaradnak
 • A webáruházának dizájn egyediesítésében segítségére leszünk folyamatosan
 • Webáruház bérlés csomagjaink minden telekommunikációs eszközhöz (mobiltelefon, tablet, laptop) rugalmasan igazodnak, így a használattal nincsen technikai akadály 
 • A webáruház bérlés előfizetés esetében saját domain nevet regisztrálhat nálunk, webtárhelyet, bérelt szervert, SSL tanúsítványt és céges e-mail címeket is igényelhet.

Néhány fontos érv a webáruház bérlés és az ECOfield mellett:

 

 • Költséghatékony működés - A webáruház bérlés egyik legnagyobb előnye, hogy a webáruház rendkívül gyorsan, és költséghatékonyan fejleszthető. Így már alacsony havidíjért bérelhet webáruházat magának.
 • Folyamatos fejlesztés és magas funkcionalitás - Webáruház rendszerünket, annak vezérlő "motorját" folyamatosan fejlesztjük. Ez pedig azt eredményezi, hogy az Ön webáruháza a lehető legtöbb szükséges funkciót tudja alkalmazni.
 • "Old Boys" fejlesztői csapat - Ha saját programozóval fejleszteti webáruházát, akkor jelentős a kockázat, hogy idővel a fejlesztés lassúvá és akár költségessé válik. Ráadásul ha a fejlesztő távozik, megszünik Önök között a kapcsolat, úgy az veszélyeztetheti az Ön webáruházának további eredményes fejlődését. Az ECOfield esetében emiatt nem kell aggódnia, hiszen 1998-óta fejlesztünk, programozunk és jelen vagyunk az internet világában.
 • Nem kell törődnie a szerverrel kapcsolatos tennivalókkal - Webáruháza a ECOfield saját szerverén fut, amelyet a nap 24 órájában munkatársaink folyamatosan monitoroznak, a teljes háttértechnika a saját tulajdonunk, így mindent egy kézből kap meg tőlünk, amire szüksége van a webáruházának üzemeltetéséhez. Nincsen szükséges további szakemberekre, 3. személyre. Webáruházáról pedig napi szinten készítünk automatikus biztonsági mentéseket.
 • Intelligens webáruház rendszer - A webáruház rendszerünkbe épített intelligens termékajánló modul segítségével személyre szabott ajánlatokat jeleníthet meg webáruháza látogatóinak. Így nagyobb bevételre tehet szert.
 • ECOfield alkalmazások - Az ECOfield webáruház rendszerében, vagyis egy platformon belül könnyedén bővítheti webáruházát értéknövelt funkciókkal, megoldásokkal. Néhány kattintással telepítheti webáruházában a kiválasztott funkciót, alkalmazást, de természetesen kérhet segítséget tőlünk is, hiszen szívesen segítünk.

Eredményes próbaidőszak

A webáruház ingyenes próbája után ennyien váltak előfizető ügyféllé.

Csomag váltás

Webáruház bérlés szolgáltatást igénybevevő ügyfeleink általában 6-18 hónapon belül ennyien váltanak magasabb szolgáltatási csomagra.

Ügyfél elégedettség

Ügyfeleink megrendelése alapján felmért elégedettségi szint a webáruház rendszerünkkel.

Nagyvállalati szintű webáruházak megfizethető árakon

Az ECOfield webáruházai egyike a legmagasabb képességű és legköltséghatékonyabb webáruház bérlés megoldásoknak, amelyek professzionális alapot tudnak biztosítani az online kereskedelemnek – mindezt elérhető árakon. A mai kornak és technikai elvárásoknak megfelelő webáruházat bérelhet, dedikált technikai munkatárssal, aki mindenben segít Önnek.

24-48 órán belül elindítható

Webáruházának elindítása az ECOfield munkatársaival, kockázatmentes és végre nem hónapok kérdése –hiszen 1-2 napon belül felállítható és testreszabható a webáruház - így Önnek mindössze csak az eladásra kell koncentrálnia! Plusz nincsenek több százezer vagy akár millió Forintos kezdeti költségei, mindössze csak egy tervezhető alacsony fix havidíj!

Főbb szempontok a webáruház adminisztrációban

Felhasználóbarát webáruház rendszer
94%
Szuperhatékony adminisztráció
95%
Kiemelkedő marketing funkcionalitás
89%
Hatékony vásárlást növelő funkciók
94%

Mobilra optimalizált

A mobilra optimalizált webáruház a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Ön webáruháza egy olyan speciális nézetben jelenik meg, amely alkalmazkodik a mobiltelefonok kijelzőinek méreteihez (nagyon keskeny, oszlopos elrendezés), és amely elsősorban érintőképernyővel való használatra van tervezve.

Online fizetési lehetőségek

A legelterjedtebb online fizetési platform. Vásárlói néhány kattintással fizethetnek a webáruházában. A fizetett összeg azonnal jóváíródik az Ön PayPal számláján, amelyet tovább utalhat a hagyományos banki folyószámlájára. PayPal számlanyitásban segítünk Önnek.

Ügyfélnyilvántartás (CRM)

A webáruház rendszerünk a komplexitásánál fogva ügyfélnyilvántartási modullal is rendelkezik, így vásárlói adatait, vásárlásait naprakészen tarthatja, a vásárlásokat pedig tételesen visszanézheti.
© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH