Óriás webtárhely szolgáltatás

Webtárhely szolgáltatásunk 18 már éve áll ügyfeleink rendelkezésére. A folyamatos technikai fejlesztéseinknek köszönhetően mára már jól átgondolt, kiforrott és nem utolsó sorban folyamatosan fejlesztett modern környezetet tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Az ECOfield TECH által biztosított webtárhely szolgáltatás és az összeállított óriás tárhely csomagok szinte minden weboldal igényeinek megfelel, így akár a leggyakrabban használt CMS tartalom kezelő rendszerek is támogatottak szervereinken, mint például a Joomla, Wordpress, Drupal és a továbbiak.

Minden óriás tárhely csomag SSD tárolót használ a gyors oldalbetöltődés érdekében, az adatok biztonságáról rendszeres többszintű napi biztonsági mentés gondoskodik, így a weboldal meghibásodása esetében pillanatok alatt vissza tudjuk állítani a korábbi verziót.

Válasszon az Óriás tárhely csomagok kínálatából

Válasszon az Óriás tárhely csomagok kínálatából

GIANT 20GB webtárhely

GIANT 100GB webtárhely

  • Éves díj: 64290 Ft /év
  • Havi díj: 6490 Ft /hó
  • Tárhely: 100 GB*
  • Adatbázis: korlátlan
  • E-Mail cím: korlátlan
  • SPAM és víruszűrés
  • Részletek és összehasonlítás

Óriás tárhely csomagok helyes kiválasztása

Szeretné weboldalát hozzánk költöztetni?

A fentebb kínált óriás tárhely szolgáltatási csomagok közül minden új szolgáltatás megrendelésekor díjmentesen biztosítjuk Önnek, hogy más szolgáltatónál lévő weboldala kiesésmentes költözhessen át hozzánk! Tehát szükség esetén szívesen segítünk a technikai átállásban. Csak hívjon minket, vagy kérjen tőlünk telefonos visszahívást ide kattintva teljesen díjmentesen.

Fontos, hogy azelőtt lépjen velünk kapcsolatba, hogy a régi szolgáltatójánál még nem mondta fel a tárhely szolgáltatás szerződését, azaz a szolgáltatása még él, weboldala és annak erőforrásai még elérhetőek. Régi szolgáltatójánál a szerződést, szolgáltatás megszüntetését csak akkor szabad kezdeményezni, amikor már nálunk megrendelte az új óriás tárhely csomag igényét és a technikai beállítások is megtörténtek.


Részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat ide kattintva e-mail üzenetet küldve, vagy hívja a +(36) 20 339-2360 hívószámunkat!

Kevésnek tűnik az Óriás webtárhely? Nagyobbat szeretne?

Sok esetben előfordulhat, hogy a webtárhely szolgáltatás csomagjai kevésnek tűnhetnek, akár az Óriás webtárhely csomagok is elérhetik a tárhely kapacitásaik korlátait. Ilyen esetek lehetnek, amikor ügyfelünk komolyabb látogatottsági portált, vagy webáruházat üzemeltet, és bizony ilyenkor megesik, hogy a tárhely kapacitása, és a tárhely rendelkezésre álló erőforrásai elfogynak, vagy feszegetik a határokat.

Ilyen esetben kínáljuk az egyedi igényekre szabható szerver bérlés szolgáltatásunkat, ahol hatalmas erőforrások állnak rendelkezésre, így bátran lehet migrálni egy még magasabb színvonalú szolgáltatásunkra.

 

 


© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH