Normál webtárhely szolgáltatás

Webtárhely szolgáltatásunk 18 már éve áll ügyfeleink rendelkezésére. A folyamatos technikai fejlesztéseinknek köszönhetően mára már jól átgondolt, kiforrott és nem utolsó sorban folyamatosan fejlesztett modern környezetet tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Az ECOfield TECH által biztosított webtárhely szolgáltatás és az összeállított webtárhely kínálatunk szinte minden weboldal igényeinek megfelel, így akár a leggyakrabban használt CMS tartalom kezelő rendszerek is támogatottak szervereinken, mint például a Joomla, Wordpress, Drupal és a továbbiak.

Minden tárhely szolgáltatás csomag SSD tárolót használ a gyors oldalbetöltődés érdekében, az adatok biztonságáról rendszeres többszintű napi biztonsági mentés gondoskodik, így a weboldal meghibásodása esetében pillanatok alatt vissza tudjuk állítani a korábbi verziót.

Válasszon a webtárhely kínálatunkból

Válasszon a tárhely csomagok kínálatából

START tárhely

8290Ft / év

BUSINESS tárhely

5490Ft / év

MAX tárhely

19790Ft / év

Ingyenes webtárhely szolgáltatás

Ha most jelenik meg az interneten a weboldala

Még nincsen konkrét elképzelése weboldala további tartalmi oldalaival kapcsolatosan, de ettől függetlenül egy rövid cégbemutató weboldallal szeretne már jelen lenni az internet világában. Későbbiekben bármikor választhat a fizetős szolgáltatásunk csomagjaiból és meg is rendelheti a szolgáltatást, majd a szolgáltatás kiesés és adatvesztés mentesen kerül beüzemelésre.

FREE 300 tárhely +aldomain

0 Ft

  • weboldal elérés aldomainnel (pl. valami.chosting.hu)
  • reklámmentes
  • könnyen kezelhető, egyedi admin felület
  • PHP futtatás
  • adatbázis (MySQL)
  • biztonsági mentés
  • nincs lejárati idő
  • bármikor fizetősre váltható

Szeretné weboldalát hozzánk költöztetni?

A fentebb kínált szolgáltatási csomagok közül minden új szolgáltatás megrendelésekor díjmentesen biztosítjuk Önnek, hogy más szolgáltatónál lévő weboldala kiesésmentes költözhessen át hozzánk! Tehát szükség esetén szívesen segítünk a technikai átállásban. Csak hívjon minket, vagy kérjen tőlünk telefonos visszahívást ide kattintva teljesen díjmentesen.

Fontos, hogy azelőtt lépjen velünk kapcsolatba, hogy a régi szolgáltatójánál még nem mondta fel a szolgáltatás szerződését, azaz a szolgáltatása még él, weboldala és annak erőforrásai még elérhetőek. Régi szolgáltatójánál a szerződést, szolgáltatás megszüntetését csak akkor szabad kezdeményezni, amikor már nálunk megrendelte az új szolgáltatási csomag igényét és a technikai beállítások is megtörténtek.


Részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat ide kattintva e-mail üzenetet küldve, vagy hívja a +(36) 20 339-2360 hívószámunkat!


© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH