Regisztráljon domain nevet olcsón
0 Ft / 2év
A jelenlegi akciós domain regisztrációs díj

Kizárólag .hu és .com domain név regisztrációja esetén a regisztráció .hu végződésű domain esetében 2 évre, .com végződésű domain esetében pedig 1 évre szól. A domain regisztrációs időtartam lejáratakor, amennyiben Ön meghosszabbítja a domain név regisztrációját, akkor a hosszabítási időtartam már évenként számítódik, alap esetben. Természetesen van rá lehetősége, hogy a domain név regisztrációs hosszabbítását egyszerre több évre rendelje meg tőlünk az első regisztráció lejáratakor. Ez lehet 2-10 évig számítható domain név regisztrációs hosszabbítás. A regisztrációs időtartamot megrendeléskor tudja szabályozni.

* A meghirdetett akció igénybevétele esetén a beregisztrált domain nevet az első regisztráció lejárati időpontjáig nem lehet átregisztrálni más szolgáltatóhoz.

Adja meg a keresett domain nevet: (pl. valami.hu)
     
   

Milyen domain végződéseket igényelhet?

A teljesség igénye nélkül néhány domain név végződés, amelyeket olcsó domain regisztráció keretén belül megrendelhet nálunk:

 • nagyon sok féle nemzetközi domain regisztráció
 • .de domain regisztráció
 • .com domain regisztráció
 • .net domain regisztráció
 • .eu domain regisztráció

Ide kattintva megtekintheti a domain végződések kínálatát

 

Amennyiben  Önnek domain regisztráció és tárhely egyben szükséges, akkor ide kattintva válassza ki az Önnek szükséges webtárhely csomagot és a megrendelés során a domain regisztráció is a szolgáltatás részeként megrendelhető.

com .net .eu .at .info .org .ro és további nemzetközi végződések

Az alábbi domain végződések a fenti akcióba nem tartoznak!

Azaz minden közkedvelt és gyakori domain végződés nálunk megtalálható!
Nemzetközi domain név végződések nagy mennyiségben megtalálhatóak nálunk. Európai domain végződés is könnyen regisztrálható, amely során a .eu domain végződéssel úgy mond EU-s jelenlétet biztosíthat Önmagának.

 

 

Fontos tudnia a domain regisztrációhoz

 1. Domain név ellenőrzése. A domain kereső segítségével ellenőrizheti, hogy a regisztrálni kívánt domain név szabad-e még, vagy már foglaltság miatt nem regisztrálható. A magyar-, az európai- és a nemzetközi domain nevek között is egyidőben keres a domain név keresőnk, így akár több domain végződést is regisztrálhat egyszerre.

 2. Domain regisztrálás felelőssége. Csak is kizárólag a domain igénylője, illetve a domain használója tehető felelőssé a regisztrálandó domain név kiválasztásáért, annak jelentéstartalmáért. Ezen felül felelősséget kell vállaljon a domain név választás és domain használat jogszerűségéért, vagy a domain használatából eredő harmadik személynek okozott kárért.

 3. Domain név regisztrálhatósága. Ha a regisztrációs folyamat során a domain név még szabad, az nem azt jelenti még, hogy véglegesen beregisztrálható. Ha a választott domain név egy cég neve, bármely akár védjegyoltalom alatt álló megnevezés, valamely személynek a neve, annak használt művészneve vagy bármely jogcím által meghatározható egyéb indok. Kérjük Önt, hogy fentiek miatt mindig tájékozódjon a védjegynyilvántartásokról, a cégjegyzékek és egyéb névhasználati jogosultságokat ellenőrző nyilvántartások használatával, amelyek interneten is elérhetőek.

 4. Domain adatok helyessége. A domain ellenőrzése kizárólag tájékoztatási célt szolgál. Egy domain aktuális állapotát 100% biztonsággal az adott domain végződést kezelő központi nyilvántartó weboldalán lehet pontosabban megtudni.

 5. Domain név ellenőrzés érvényessége. A domain név keresés és annak és az ellenőrzés eredménye kizárólag csak a pillanatnyi időpontra és ebből kifolyólag a megadott állapotra érvényes. Nagy számok törvénye alapján előfordulhat, hogy az ellenőrzés és a regisztrációs folyamat során valaki más hamarabb lefoglalja, így beregisztráltatja a domain nevet.

 6. Amennyiben a fentiek mellett még további tájékoztatásra van Önnek szüksége, kérjük Önt, hogy olvasa el ide kattintva mind azt amit a Domain regisztráció szolgáltatásunkról tudni érdemes, illetve keresse fel kérdéseivel ügyfélszolgálatunkat.
© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH