Amit webáruházának tudnia kell

A teljesség igénye nélkül lentebb néhány fontosabb tudnivalót emelünk ki a sok közül, amit az Ön webáruházának mindenképpen tudnia kell ls ezeket az ECOfield - ADENDA WebShop webáruház rendszerével Ön meg is kaphatja.

The copy warned the Little Blind Text, that where it came from it would have been rewritten a thousand times and everything that was left from its origin would be the word "and" and the Little Blind Text should turn around and return to its own, safe country. But nothing the copy said could convince her and so it didn’t take long until a few insidious Copy Writers ambushed her, made her drunk with Longe and Parole and dragged her into their agency, where they abused her for their projects again and again. And if she hasn’t been rewritten, then they are still using her. Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.


Akár korlátlan termék kezelése

Akár korlátlan termék kezelése

1. ADENDA WebShop az ECOfield webáruház rendszere úgy lett megtervezve, hogy még tízezer fölötti termékszám mellett is gyors és könnyen használható legyen – mind a felhasználók oldaláról, mind az adminisztráció oldaláról. A termékek rugalmasan kategorizálhatóak, tetszőleges információ és bármennyi termékkép megadható hozzájuk (melyek automatikusan méreteződnek a megfelelő méretűre).

Termék változatok kezelése

2.Egy terméktípusnak megannyi változata létezhet egymás mellett. Ilyenkor nem célszerű, hogy mindet külön-külön termékoldalon jelenítsük meg, ennél sokkal esztétikusabb és letisztultabb megoldást jelent a paraméterkezelő modul. Ennek segítségével színre, anyagra és méretre vonatkozó ikonok hozhatók létre a termékoldalon, melyek segíti a választás folyamatát, ezáltal növelve az oldal hatékonyságát.

Termék változatok kezelése
Többnyelvűség kezelése

Többnyelvűség kezelése

3. A magyar piac telítettségét és csekélyebb vásárlóerejét tekintve sokakban felmerül annak igénye, hogy a nagyobb profit érdekében hazánkon kívül, akár több nyelven, eltérő nemzetiségű vevőkört célozzon. Erre nyújt lehetőséget a az ADENDA WebShop webáruház többnyelvűség modulja, mely által nem csupán könnyedén telepíthetőek a választott nyelvek, de az adminisztrációs felületen keresztül az elsőtől az utolsó karakterig minden tartalom többnyelvűen kezelhető.

Teljes körű rendeléskezelés

4.Lehetőség van a rendelések adatait utólag módosítani, egy kattintással emailt küldeni az ügyfélnek, ha postára került a csomag, vagy akár egy másik kattintással számlát állítani ki az ügyfélnek a rendelésről. Egy gombnyomással azonnal feldolgozható állapotban kiexportálhatók a megrendelések adatai, mégpedig az általunk kiválasztott szállítócég által preferált formátumban. Továbbá elérhető a PickPackPont is, mint szállítási mód, így a vásárlók bármely kijelölt boltban átvehetik a megrendelt terméket.

Teljes körű rendeléskezelés
Online fizetési lehetőségek

Online fizetési lehetőségek

5. Érdemes a vevők számára biztosítani, hogy a megrendelt termékeket azonnal, csupán a bankkártya adataik megadásával kifizethessék - így levéve Önről a nem-fizetés terhét. Erre a ADENDA WebShop webáruház többféle megoldást is biztosít Önnek, számos előre beállított fizetési mód közül válogathat: a személyes átvételtől kezdve, az utánvétes fizetésen át a bankkártyás és Paypal-os fizetési módokig.

Raktárkészlet kezelés

6.A webáruházában beállíthatja, hogy a rendszer figyelje, vagy ne figyelje, hogy egy termékből elegendő van-e raktáron, és hogy csökkentse-e a raktárkészletet egy rendelés esetében. Sőt a rendszer képes egyszerre akár négy raktárkészletet is kezelni!

Raktárkészlet kezelés
Vásárlói értékelések

Vásárlói értékelések

7. A látogatók jobban bíznak egymás véleményében, mint a webáruház tulajdonosának a termék leírásaiban. Az ADENDA WebShop webáruházban a vevőknek lehetőségük van szövegesen és szám szerint is értékelni az egyes termékeket, mely véleményeket moderálhatjuk is az adminisztrátori felületen.

Termék szűrési rendszer

8.Előfordulhat, hogy a látogatók más logika mentén keresik a számukra optimális termékeket, mint amit Ön a kategorizálás során felajánl. Erre az esetre elengedhetetlen tovább bővíteni a vásárló hatáskörét, mégpedig egy beépített professzionális szűrő által, mely szabadabbá teszi a böngészés élményét és csakis a szűrésnek megfelelő találatokat listázza ki, ezáltal javítva a konverziót.

Webáruház termék szűrési lehetőség
Rugalmasan állítható szállítási módok

Rugalmas szállítási módok

9. A különböző terméktípusokhoz különböző szállítási módok a megfelelőek. Más lehetőséget kell biztosítani egy számítástechnikai cikkekkel kereskedő cégnek, és egy internetes tüzép webáruháznak. Az ilyen plusz igények kiszolgálása érdekében úgy építettük fel a rendszert, hogy bármikor egyszerűen létre lehessen hozni különböző szállítási módokat, és ezeknek külön díjakat lehessen meghatározni.

Technikai háttértámogatás

10.Amit kevés szolgáltató tud megtenni, mi ebben is próbálunk kitűnni a konkurensektől. Folyamatosan ott vagyunk a háttérben és segítünk Önnek, csak jelezze felénk igényét, problémáját, kérését, és megoldjuk.

Technikai háttértámogatás

© 2021. Minden jog fenntartva. Üzemeltető: ECOfield TECH